De werkvormen

Zodra je team de Team Fit Check heeft ingevuld, ontvang je de teamscores met bijbehorende aandachtspunten én 3 werkvormen. Deze werkvormen zijn onderverdeeld over de 4 onderwerpen geloven, snappen, kunnen en ondersteunen en zorgen ervoor dat je als team de juiste stappen zet richting een fit team. Staat er geen geschikte werkvorm tussen voor je team? Dan bieden we een site met meer dan 30 wisselende werkvormen om uit te kiezen!

Hoe kies je de juiste werkvorm?

We bieden altijd 3 werkvormen die ervoor zorgen dat je op de belangrijkste punten stappen zet. Je bepaalt uiteraard zelf of je deze werkvormen met je team wilt doen! Na het delen van de teamscores, start je altijd met de startwerkvorm. Samen met je team, bepaal je tijdens deze startwerkvorm op welke punten je fitter wilt worden met elkaar!

Dit icoon geeft onze inschatting van de tijd die je voor deze werkvorm uit dient te trekken met elkaar. Over het algemeen geldt: hoe groter het team, hoe meer tijd je voor de werkvorm nodig zult hebben!

Dit icoon geeft aan voor hoeveel personen deze werkvorm geschikt is. We vertellen in de werkvorm uiteraard hoe de werkvorm aan te passen naar gelang het een kleiner of groter team betreft!

Start

Klaar met de startwerkvorm? Bekijk dan hieronder alle werkvormen en ga aan de slag!

Alle werkvormen

Vraag gerust!

Vind je het toch lastig om hier zelf mee aan de slag te gaan en is er binnen de organisatie geen teamcoach? Of heb je het gevoel dat externe hulp even nodig is om de veiligheid te waarborgen of te werken aan het (terug) verkrijgen van vertrouwen in elkaar? Schakel ons dan gerust in: we helpen je graag!

Eerst de Team Fit Check zelf bekijken? Vraag dan een demonstratie aan.