Wie zit er achter de Team Fit Check?

De Team Fit Check past volledig in het gedachtegoed van House of Performance: prestaties verbeteren op de werkvloer door inzet van mens en technologie. Onze klant heeft veel meer capaciteit in huis dan nu benut wordt. Vaak weet je wel dat er iets mis is. Maar twijfel je wellicht waar te beginnen. Of is het lastig de vinger op de zere plek te leggen. De Team Fit Check helpt hierbij!

2017-03-14_LogoHOP_horizontaal_2

House of Performance

Wij zijn specialisten in het radicaal verbeteren van prestaties op de werkvloer. Mensen laten excelleren door interventies op het gebied van proces, besturing, gedrag en leiderschap. Dat is wat wij doen. Zodat iedereen zijn werk zichtbaar slimmer, beter en met meer plezier kan doen. Geen dikke rapporten, wel blijvende resultaten.

De ontwerpers van de Team Fit Check

LindaVisscher

Linda Visscher

Coach, Teamcoach én organisatie specialist bij House of Performance

Klanten beschrijven mij als:

confronterend, luchtig, nuchter, onderzoekend, empathisch, snel vertrouwd en motiverend.

Ik vind belangrijk:

Ontwikkeling van gedrag en teamwerk hoeft niet zweverig te zijn. Ik vind wél dat alles wat zich onder water afspeelt héél belangrijk voor teams. Soms is het spannend. Soms is het frustrerend. Maar hiervoor zijn ook praktische en leuke werkvormen te vinden om gericht te werken aan beter teamwerk en meer plezier op de werkvloer!

PascaldenHartog

Pascal Den Hartog

Teamcoach en organisatie specialist bij House of Performance

Klanten beschrijven mij als:

Doortastend, empathisch, nuchter, sympathiek, analytisch en creatief.

Ik vind belangrijk:

Een gelijkwaardige manier van omgaan met elkaar geeft ruimte om bergen te verzetten en energie. Daar word ik blij van en de mensen om mij heen ook, win-win dus! Het is mijn passie om te bouwen aan hoe mensen samen iets kunnen bereiken. Een geweldige missie waar alle mooie en minder mooie dingen uit het leven langs komen, ik heb er mijn hart aan verpand.

Vraag gerust!

Vind je het lastig om zelf aan de slag te gaan met de thema’s binnen je team en is er binnen de organisatie geen teamcoach? Of heb je het gevoel dat externe hulp even nodig is om de veiligheid te waarborgen of te werken aan het (terug) verkrijgen van vertrouwen in elkaar? Schakel ons dan gerust in: we helpen je graag!